Alltid Fri Frakt

På Decorema erbjuder vi dig att alltid fri frakt på alla beställningar oavsett pris.

Alla beställningar skickas direkt hem till din dörr eller angiven leveransadress direkt från vårt lager med DHL Express.Vi behandlar alla beställningar inom 24 timmar.

Leveranstiden ligger vanligtvis på mellan 2-4 dagar beroende på ditt område.

Vid eventuell försening

Om det skulle uppstå försening som gör att vi inte kan hålla den utlovade leveranstiden så kommer vi att kontakta dig och du har rätt att avbeställa din vara. Du har alltid full rätt att ångra din beställning och hela 30 dagars öppet köp, för mer information läs under retur och ångerrätt.

Vi använder alltid DHL Express för transport av våra leveranser och du kan själv välja specifika leveransmetoder som finns att erbjuda för just din ort i kassan. Så snart din order har blivit packad så får du ett e-postmeddelande med information om din leverans samt spårningsnummer.

Samma-dag-leverans

Samma dag leveranser erbjuds idag till vissa städer på vissa varor.

Du kan enkelt ta reda på om vi levererar samma dag till just ditt postnummer för den specifika varan genom att lägga varan i varukorgen och knappa in ditt postnummer i kassan. Fraktalternativet för samma-dag-leverans dyker isåfall upp om det är valbart.

Hemleverans

Vi erbjuder alltid hemleverans med DHL Express direkt hem till din dörr. Större gods transporteras även med DHL Express. Vi erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar.