OM OSS

Decorema är en butik som säljer smarta lösningar inom hem, fritid och teknik till oslagbara priser med snabb leverans över hela Sverige. Tack vare vårt breda sortiment med över 50.000 produkter kan vi erbjuda dig en variation av produkter och smarta lösningar till pressade priser direkt hem till din dörr.

Vi tycker att hem och fritid är det viktigaste i livet och därför har vi lagt vårt fulla fokus där för att hjälpa dig till en enklare vardag. Vi har över 50.000 nöjda kunder i dagsläget och växer i snabb takt. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas samt trivs med din tillvaro i vardagen. Decorema har även blivit globala och vi levererar idag våra produkter över hela världen med kontor i Sverige.

Vi erbjuder en stor variation utav kända varumärken av högsta kvalité i olika prisklasser. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss samt vårt sortiment för att kunna erbjuda den bästa servicen samt priser ut till dig som kund.

Kontakta gärna vår kundtjänst för personlig service ifall du har några frågor eller funderingar och vi hjälper dig gärna.

Övriga Kontaktuppgifter
Decorema
Polygonvägen 61 (Endast kontor, ej returer/leveranser/försäljning)
187 66 Täby

HUR ALLT BÖRJADE
2013 beslutade sig bröderna Björn och Peter för att öppna en webbutik som senare skulle komma att bli Decorema. Tidigare drevs webbutiken under ett par andra namn innan de tillslut hittade hem. Till en början drevs Decorema parallellt med andra jobb inom IT, men snabbt under 2014 beslutade de sig för att satsa helhjärtat på verksamheten och att utveckla konceptet. Redan under 2014 var vi flertalet anställda och arbetade mot var Decorema är idag. Namnet Decorema förtydligar vad vi fokuserar på med vår verksamhet, att dekorera hemmet och livet i sig med smarta lösningar som hjälper dig i din vardag till ett enklare liv.

DECOREMA
Vi som jobbar på Decorema är ett ungt, ambitiöst och kreativt gäng som vill skapa den bästa platsen på nätet för att hitta smarta lösningar till dig och ditt hem. Vi har kommit en lång bit i processen och växer stadigt. Vi har alltid haft kunden i fokus och lägger vår största fokus på kundservice och upplevelse.