LEVERANSINFORMATION

Leveransinformation

Alltid Fri Frakt

På Decorema erbjuder vi dig alltid Fri Frakt på alla beställningar oavsett pris.

Alla beställningar skickas direkt hem till din dörr eller angiven leveransadress från vårt lager med DHL Express. Vi behandlar alla beställningar inom 24 timmar. Leveranstiden ligger vanligtvis på mellan 2-4 dagar beroende på ditt område.

Vid Eventuell Försening

Om det skulle uppstå en försening som gör att vi inte kan hålla den utlovade leveranstiden så kommer vi att kontakta dig och du har rätt att avbeställa din vara. Du har alltid full rätt att ångra din beställning och hela 30 dagars öppet köp, för mer information läs under retur och ångerrätt.

Vi använder alltid DHL Express som standard för transport av våra leveranser och du kan själv välja andra specifika leveransmetoder som finns att erbjuda för just din ort i kassan. Så snart din order har blivit packad så får du ett e-postmeddelande med information om din leverans samt spårningsnummer.

Samma-dag-leverans

Du kan enkelt ta reda på om vi levererar samma dag till just ditt postnummer för den specifika varan genom att lägga varan i varukorgen och knappa in ditt postnummer i kassan. Fraktalternativet för samma-dag-leverans dyker isåfall upp om det är valbart.

Hemleverans

Vi erbjuder alltid gratis hemleverans med DHL Express direkt hem till din dörr. Större gods transporteras med DHL Freight. Större gods lastas på pall och körs med lastbil längs marken direkt hem till din dörr. Detta gör att det i vissa fall kan ta lite längre tid än den utlovade leveranstiden. Om detta sker kontaktar vi givetvis dig och meddelar så snart vi kan. Vi erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar.

Decorema

Adress:
Polygonvägen 61, 18766 Täby, Sverige

Telefonnummer:
+46702859325

E-mail:
info@decorema.com

Öppetider:
Måndag – Fredag kl. 9.00 – 17.00