KUNDTJÄNST

Vi är ett ungt engagerat och ambitiöst team som alltid sätter kunden i fokus. På Decorema anser vi alltid att kunden är det viktigaste och gör allt vi kan för att tillgodose era behov. Ni är varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst för personlig service från någon av våra medarbetare. Beskriv gärna ditt ärende med så mycket information som möjligt. Ange alltid ditt ordernummer om din förfrågan gäller en befintlig beställning. Vi strävar efter att behandla alla ärenden inom 24 timmar. Vänligen hitta våra kontaktuppgifter nedan eller använd vårt kontaktformulär för att skicka ett meddelande.

Våra öppettider är:
Måndag – Fredag kl. 9-17 (ej röda dagar och helgdagar)

Adress:
Polygonvägen 61 (Ej besök)
187 66 Täby
Sverige

E-mail: info@decorema.com

Telefon: +46702859325

Just nu har vi ett högre tryck än normalt och svar kan därför dröja något. Vanligtvis svarar vi alltid inom 24 timmar. Det är även högt tryck på våra transportörer, så vänta gärna någon ytterligare dag innan du hör av dig till oss om uteblivna leveranser, även om du självklart alltid är välkommen att kontakta oss.

Använd gärna vårt kontaktformulär nedan för att på ett smidigt sätt skicka ett meddelande och komma i kontakt med oss. Meddelandet skickas direkt till vår e-mailadress i kundtjänst och behandlas därefter så snabbt vi kan. Vanligtvis behandlas alla ärenden inom 24 timmar.