VANLIGA FRÅGOR

VANLIGA FRÅGOR

På Decorema erbjuder vi alltid fri frakt på alla beställningar oavsett pris. Alla beställningar skickas alltid direkt hem till din dörr från vårt lager med DHL Express.

Vi skickar alla varor från vårt lager inom 24 timmar efter att beställningen är lagd. Vi skickar din beställning direkt hem till din dörr eller angiven leveransadress. Alla försändelser skickas med DHL Express. Leveranstiden är vanligtvis 2-4 dagar beroende på område.

Så snart din order har blivit skickad från vårt lager kommer du få en leveransbekräftelse per mejl med information om din leverans från oss. Du har även vi leveransbekräftelsen möjlighet att via spårningsnummer kunna spåra din försändelse genom att klicka på spårningslänken. Dirigering kommer då ske till transportörens hemsida och visar den senaste informationen om din leverans.

När din leverans sedan finns för utkörning kommer du få en avisering via sms samt e-mail.

En orderbekräftelse skickas per automatik direkt efter att din beställning har registrerats. Den skickas till den e-postadress som du angav vid registreringen.

Om du inte har fått din orderbekräftelse inom två timmar rekommenderar vi dig att först söka bland skräpposten i din mejlklient. Kontakta annars oss och ange gärna adress och telefonnummer för att vi snabbt ska kunna hitta din order.

Vår ambition är att du som kund ska vara nöjd med din vara och du har alltid rätt att försiktigt undersöka varan. Om varan inte är enligt din förväntan har du ångerrätt och rätt till öppet köp i hela 30 dagar.

För att göra en retur kontaktar du oss via vårt kontaktformulär i kundtjänst.

Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer in till oss. Det är därför viktigt att du noterar spårningsnummer på paketet som du sänder i retur till oss och gärna ber om kvitto när du lämnar in returen hos ditt ombud.

Vad tråkigt att du inte är nöjd med din vara! Vi hjälper dig såklart snarast möjligt. För att göra en reklamation kontaktar du oss enkelt via vårt kontaktformulär i kundtjänst.

Om du har råkat ut för en vara med tillverkningsfel eller transportskada så hjälper vi dig givetvis så gott vi kan för att rätta till det. Tillvägagångssättet skiljer sig från fall till fall, därför är det viktigt att du alltid kontaktar oss. För att kunna hantera din reklamation så smidigt som möjligt behöver vi en så utförlig beskrivning som möjligt samt gärna bilder/filmer som tydligt visar produktens defekt/fel.

I vissa fall behöver vi få tillbaka varan för att undersöka den på plats, och i vissa fall räcker det om du som kund kan påvisa felet med hjälp av t.ex. en bild på produkten som tydligt visar defekten. Skulle vi behöva ta tillbaka varan står vi givetvis för frakten, förutsatt att ditt reklamationsärende blir godkänt.

Vi reserverar oss för att hanteringen av en reklamation kan ta upp till 10 arbetsdagar. Vi arbetar så snabbt vi kan för att hjälpa dig.

Det är viktigt att du som kund alltid registrerar din reklamation hos oss innan du skickar in den till oss. Vi kommer informera dig om vi behöver få tillbaka varan för att hantera din reklamation.

Det finns gånger då man vill beställa åt någon annan – vid födelsedagar, bröllop eller andra högtider. Genom vår kassa kan du checka ut och låta någon annan få varorna direkt hem till sig.

Det är enkelt, så här gör du:
– Lägg till de varor som du vill skicka som present i varukorgen.
– I kassan fyller du först i dina egna uppgifter.
– Välj sedan en annan leveransadress, dvs den andra mottagaren.
– Gå sedan vidare till val av frakt och betalning.
– Slutför köp.
– Kvittot skickas sedan till din e-postadress så att mottagaren inte ser priset på varorna. Mottagaren kommer sedan få information om leveransen.

Hur gör jag en beställning?

Du gör lättast beställningen direkt via vår hemsida här på Decorema.se.

Har du frågor eller funderingar om en produkt eller ett pris är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Du gör lättast beställningen direkt via vår hemsida här på Decorema.se.

Har du frågor eller funderingar om en produkt eller ett pris är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Om du vill avbryta din beställning kontakta vår kundservice så snart som möjligt efter att du lagt din beställning. Då vi vill garantera och hålla snabba leveranstider behandlas din order så snart den har kommit in i vårt system. Vi kan därför inte garantera dig att vi hinner avbryta din beställning då vi försöker vara så snabba som möjligt med leveranser.

Så länge din beställning inte har hanterats eller är leveransklar kan vi hjälpa dig med att ändra eller korrigera vissa uppgifter på din beställning. Det är tyvärr inte möjligt att lägga till varor i en befintlig beställning, men däremot kan vi hjälpa dig med att ta bort varor så länge den inte har lämnat vårt lager.

När det gäller att lägga till varor kan du däremot alltid göra ytterligare en beställning så korrigerar vi fraktkostnaden i efterhand.

Om du vill göra en justering på något sätt så kontaktar vår kundtjänst via vårt kontaktformulär.

Observera dock att det kan ta upp till 24 timmar innan vi hinner svara och ditt ärende blir behandlat.

Då vi vill skydda er integritet och personuppgifter så kan vi dessvärre inte göra beställningar åt er över telefon eller mejl. Vi godkänner enbart beställningar som har gjorts via vår hemsida av säkerhetsskäl för dig som kund.

Har du frågor eller funderingar om en produkt eller ett pris är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

I kassan finns det alltid ett fält där man kan skriva in en rabattkod, även om det kanske inte finns några aktiva kampanjer just vid det tillfället. Bara för att det finns ett fält för rabattkoder betyder det alltså inte att du per automatik går miste om något bra erbjudande om du inte skriver in någon kod i kassan.

För att få ta del av så många erbjudanden och rabattkoder som möjligt uppmanar vi dig att registrera dig till vårt nyhetsbrev där de flesta erbjudanden och rabattkoder skickas ut. Alla våra kampanjer är tidsbegränsade.

För övriga frågor ber vi dig att kontakt vår kundtjänst så hjälper vi dig så snart vi kan.

Vänliga hälsningar,

Decorema Kundtjänst